Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 30. yılına giren Dinar depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir anma mesajı yayınladı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, deprem felaketinin yarattığı acılar bir kez daha hatırlandı.
Yapılan açıklamada, “Dinar depreminin 30. yılında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi. Parti, aynı zamanda geleceğe dönük önemli bir çağrıda bulunarak, gerekli önlemlerin alınarak bir daha bu acıların yaşanmamasını ümit ettiklerini bildirdi.
Açıklama, Afyonkarahisar’ın deprem riski yüksek bir bölge olması nedeniyle, afet yönetimi ve hazırlık konularının önemine dikkat çekti. CHP’nin mesajı, toplumsal bir farkındalık oluşturmayı ve benzer acıların tekrarlanmaması için gerekli adımların atılması gerekliliğini vurguladı.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.