Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar'da Girişimci İş Kadınları Federasyonu Heyeti Derneklerle İstişare Toplantısı Düzenledi

    Afyonkarahisar‘da Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİF) Yönetim Kurulu heyeti, yerel

    Afyonkarahisar‘da Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİF) Yönetim Kurulu heyeti, yerel iş kadınları dernekleriyle önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

    GİF Heyetinin Afyonkarahisar Ziyareti

    Girişimci İş Kadınları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, Başkan Yardımcıları Gamze Aşnük ve Betül Sezgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehlika Gider, Göknur Atalay, Nihan Çakıcı ve Güliz Arıkoğlu, Afyonkarahisar’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

    Derneklerle Ortak Çalışma Alanları Belirlendi

    Heyet, Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği Başkanı Samiye Hancıoğlu, Başkan Yardımcısı Ayşe Kocaçay ve Dernek Saymanı Nimet Can Balkan ile bir araya gelerek ortak projeler ve iş birliği olanaklarını değerlendirdi.

      • Görüşmelerde, kadın girişimcilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
      • Bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
      • Kadınların iş hayatında daha fazla rol alması için yapılabilecek çalışmalar üzerine tartışıldı.

    Toplantıda, Girişimci İş Kadınları Federasyonu ile Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği arasında iş birliği protokolü imzalanması kararı alındı. Protokol ile iki kurumun ortak projeler geliştirmesi ve kadın girişimcilere yönelik eğitimler düzenlemesi planlanıyor.