Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temas ve açılış töreni için Afyonkarahisar’ı ziyaret etti. Yoğun program kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem parti içi istişarelerde bulundu hem de şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak önemli projelerin açılışını gerçekleştirdi.
Ziyaretin ilk durağında Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda parti teşkilatı mensupları ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, yerel ve ulusal meselelere ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
İstişare toplantısının ardından düzenlenen açılış törenlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar’a yönelik yatırım ve hizmet projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. Yapılan yatırımlarla şehrin ekonomik ve sosyal alanda kalkınmasının hedeflendiği vurgulandı.
Programın devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar halkı ile bir araya geldiği bir mitinge katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin son dönemdeki kazanımlarını ve Afyonkarahisar’ın bu kazanımlardaki payını anlattı. Daha sonra, şehre hayırlı olması temennisiyle çok sayıda yeni tesis ve altyapı projesinin açılışını gerçekleştirdi.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.