Afyonkarahisar’da Siyasi Bir Düğün
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, partinin önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çengel ile 27. Dönem Artvin Milletvekili ve Kamu Denetçisi Ertunç Erkan Balta’nın nikah törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu.
Gelin Çıkarma Töreninde Buluşma
Evlilik merasimi, gelinin evinin önunda gerçekleştirilen gelin çıkarma töreniyle başladı. İl Başkanı Şahin, bu özel günde çiftin yanında yer aldı. Şahin, yeni evli çift için aile yılı kapsamında mutluluk ve huzur dolu bir ömür diledi.
Teşkilattan Yoğun Katılım
Düğün programına AK Parti Afyonkarahisar teşkilatından üst düzey isimler katıldı. Katılımcılar arasında şu isimler yer aldı:
- İl Kadın Kolları Başkan Vekili
- İl Gençlik Kolları Başkanı
- Çok sayıda teşkilat mensubu
Çiftin Geçmiş Hizmetleri ve Tebrikler
Yapılan açıklamada, evlenen çiftin özverili çalışmalarıyla parti teşkilatına önemli emekler verdiği vurgulandı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Dilek Çengel ve Ertunç Erkan Balta’yı tebrik ederek kendilerine ömür boyu saadetler diledi.