Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı, Türkiye’siz ve Türklerden koparılmış bir Kıbrıs hayali kuranların hesaplarının bozulacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, Kıbrıs Türklerinin haklarının korunmasına vurgu yapıldı.
İl Başkanı, yaptığı değerlendirmede, Kıbrıs konusundaki tavrın net olduğunu belirtti. Türk süz ve Türkiye’den koparılmış bir Kıbrıs hayali kuranların hesaplarının bozulacağı ifade edildi. Bu açıklama, Kıbrıs meselesinde MHP’nin kesin duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Açıklamanın odak noktasını, Kıbrıs’taki Türk varlığının ve haklarının garanti altına alınması oluşturdu. Ada üzerinde yürütülen politikaların, Türkiye’nin güvenliği ve Kıbrıs Türk halkının geleceği açısından hayati önem taşıdığına dikkat çekildi.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.