Afyon Haber

ZEYBEK BAŞKAN ALİ İHSAN PAŞA MAHALLESİ´NDE

           ZEYBEK BAKAN AL HSAN PAA MAHALLES’NDE

           AL HSAN PAA MAHALLES MUHTARLIK HZMET BNASI AÇILDI…     

         Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek Cuma ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta farkl bir mahallede vatandalar ile buluan Bakanmz, bu kez de Aliihsanpaa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

        Bakanmz Mehmet Zeybek’e ziyaretlerinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz brahim Yurdunuseven, Belediye Bakan Yardmclarmz Murat Öner ve Süleyman Karaku, AK Parti Merkez lçe Bakanmz Ziya Cokun Karadeniz ve Muhtarlar Dernek Bakan Suat Uygur elik etti. Bakanmz Zeybek ve Milletvekilimiz Yurdunuseven, Cuma namazn Aliihsanpaa Camii’nde eda ettikten sonra mahalle sakinleri ile bulutu. Bakanmz Zeybek, vatandalarn talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, istiarelerde bulundu.

         Bakanmz Zeybek, mahalledeki temaslarnn ardndan Valimiz Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilimiz brahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez lçe Bakanmz Ziya Cokun Karadeniz, Belediye Bakan Yardmclarmz Murat Öner ve Süleyman Karaku ve çok sayda vatandala birlikte muhtarlk hizmet binasnn açln gerçekletirdi.

“HALKIMIZIN HZMETNDEYZ”

        Uyum ve i birliini yanstan açl töreninde konuan Bakanmz Zeybek, muhtarlarn taleplerini yerine getirmek için her zaman hazr olduklarn belirterek; “Göreve geldiimiz andan itibaren muhtarlarmza müstakil bir muhtarlk binas yapmay hedefliyorduk. Söz verdiimiz gibi Aliihsan Paa Mahalle Muhtarl Binas yapm tamamland ve halkmzn hizmetine sunuyoruz. Mahalle muhtarl binamzn güzel ilere imza atmasn, burada görev yapan arkadalarmzn da faydal hizmetler yapmasn temenni ediyorum, hayrl olsun” dedi.

“MUHTARLARIMIZ BZM CUMHURBAKANIMIZIN TEMSLCLERDR”

       Milletvekilimiz brahim Yurdunuseven ise Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’in taleplere karlk vermek için her zaman halk ile iç içe olduunu söyledi. Yurdunuseven, öyle konutu; “Her hafta olduu gibi Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ile birlikte mahallelerimize yaptmz ziyaretlere devam ediyoruz. Bakanmz ile birlikte sorunlar yerinde tespit ederek hemerilerimizle buluuyoruz. Mahalle muhtarl binamz hizmete hazr hale getirildi. Aliihsanpaa Mahalle Muhtarl binas tüm talebe cevap verecek, Türkiye’ye örnek olacak bir bina oldu. Muhtarlarmz bizim Cumhurbakan’mzn temsilcileridir. Bakanmz Mehmet Zeybek bata olmak üzere emei geçenlere teekkür ediyorum.”

“ÇALIKAN BELEDYENN ÇALIKAN BAKANI”

         Bakanmz Zeybek’in verimli ziyaretler yaparak yatrmlarn hz kesmeden sürdürdüünü aktaran Valimiz Gökmen Çiçek, kurumlar arasndaki uyumun yatrmlara yansdn belirtti. Valimiz Çiçek, “Belediye Bakanmz ve muhtarmzn talebi dorultusunda; güzel bir konumda, bahçesi olan, talebi karlayan muhtarlmza ve vatandalarmza yakr bir yer yapt için Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’e teekkür ediyorum, Allah raz olsun. Cuma namaz sonras yaptmz ziyaretler çok verimli geçiyor. Yine güzel bir açlta birlikteyiz. Belediye olarak hiçbir mahalleyi ihmal etmemeye çalyorlar, gönüllere dokunuyorlar. Özellikle yaplan bu binann bahçeli olmas beni çok mutlu etti. ‘Çalkan Belediyenin Çalkan Bakanna’ sonsuz teekkür ediyorum, hayrl uurlu olsun” dedi.

Haberin videosu için TIKLAYIN

https://wetransfer.com/downloads/9740ccfd06a8ba6633f9f271f586b6f320210702132835/e7aa8145ef648077c235bb137bbfe8d320210702132906/d6d587

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu