Afyonkarahisar 5°C Parçalı Bulutlu
USD 49,59 ▲ +0,06%
EUR 55,74 ▲ +0,00%
ALTIN 6.579 ▲ +0,09%
BIST 100 11.798 ▲ +3,22%
SON DAKİKA
1/15

Afyon Haber – Afyon Son Dakika ve Güncel Haberler | AfyonHaberim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Millî Savunma Bakanlığı: Son Bir Haftada 6 Terörist Teslim Oldu

Millî Savunma Bakanlığı: Son Bir Haftada 6 Terörist Teslim Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında, son bir haftalık süreçte 6 PKK'lı terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

YAYINLANMA
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi. Ülkenin güvenliğini sağlamak, milletin huzurunu korumak ve devletin bekasını muhafaza etmek amacıyla yürütülen operasyonlar kapsamında, terör örgütü üzerindeki baskı sonuç vermeye devam ediyor.

Millî Savunma Bakanlığı: Son Bir Haftada 6 Terörist Teslim Oldu - Detay Görsel 1

Bakanlık, yürütülen faaliyetler neticesinde son bir hafta içerisinde 6 PKK’lı teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu. Güvenlik güçlerinin her türlü risk ve tehdit unsuruna karşı yürüttüğü operasyonların, bölgedeki huzur ve güven ortamının tesis edilmesi hedefiyle devam ettiği kaydedildi.

Haber Tepkileri 0 Tepki