Afyon Haber

AMPUTE MİLLİ TAKIMI´NIN TERCİHİ YİNE AFYONKARAHİSAR!

AMPYON AFYONKARAHSAR’DA KAMPA GRD

AMPUTE MLL TAKIMI’NIN TERCH YNE AFYONKARAHSAR!

Spor ehri Afyonkarahisar, milli takmlar arlamaya devam ediyor. Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bnyesinde bulunan Ampute Milli Takmmz, kamp adresi olarak yine Afyonkarahisar’mz tercih etti.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nin hizmete girmesi ve mevcut termal otellerle birlikte spor turizminde byk bir atlm yapan ehrimiz, zellikle yaz kamp dnemlerinde birok futbol kulbn misafir ediyor.Son olarak yaz dnemi kamp srecine giren takmlardan Ampute Milli Takmmz ‘Sporda Gzde ehir’ Afyonkarahisar’mz da hazrlklarn tamamlayacak. Gurur kaynamz Ampute Milli takmmz Genlik ve Spor l Mdr Sami etinakt, konaklayacaklar AFBEL Termal Otel nnde, ieklerle karlad.

6 teknik ekip ve 25 sporcu, 14 gn boyunca ehrimizin; sportif imknlarnn yan sra temiz doasndan, serin havasndan ve lezzetlerinden faydalanacak.erisinde 15 bin kiilik stadyum, 2’si sentetik, 10’u doal im olmak zere 12 futbol sahas, bin aralk otopark, 12 loca, yar olimpik yzme havuzu, 2 kapal 2 ak tenis kortu, 2 kapal spor salonu, gre eitim merkezi, kamp eitim merkezi, zemini tamamen kauuk kaplamal atletizm alan ve su kayak tesisinin bulunduu Afyonkarahisar Spor Kompleksi, yaz kampnn gzdesi olmaya, spora ve sporcuya verdii nemi de eitli yatrmlarla destekleyerek rnek olmay srdrecek.

“BU VATANIN EVLATLARINA HER TRL MKNI SUNMAYA HAZIRIZ”

Ampute Milli Takm’nn ilimizde kamp yapacak olmasndan duyduu memnuniyeti ifade eden Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek; Spor yatrmlara verilen nemin, takmlarn Afyonkarahisar’da kamp yapma istei ile talandn gryoruz. ehrimizi her anlamda Dnya’ya tantma almalarmz spor alannda da srdryoruz. Gurur kaynamz Ampute Milli Takmmz her yl ehrimizi kamp adresi olarak tercih ederken bizleri de onurlandryor. ampiyon Ampute Milli Takmmz Afyonkarahisar’da arlamaktan eref duyuyoruz. Bayramz gkyznde dalgalandran bu vatann evlatlarna her trl imkn sunmaya hazrz. Ampute Futbol Takmmzn idareci ve yneticilerine teekkr ediyorum dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu