Afyon HaberBelediyeler

ZEYBEK BAŞKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ZEYBEK BAKAN’DAN ÖRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasm Öretmenler Günü dolaysyla Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek bir kutlama mesaj yaynlayarak, öretmenlerin gününü kutlad.

Öretmenlerin milletlerin geleceini aydnlatan eitim kahramanlar olduuna dikkat çeken Bakanmz Mehmet Zeybek, mesajnda u ifadelere yer verdi; “Öretmenlerimiz; ülkemizi gelecekte yeni ufuklara tayacak olan çocuklarmz her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir meslein mensuplardr. Bir toplumun aydnlk geleceini eitimle ina eden, nesillere bilgiyi, ahlak, davran biçimini sayg ve sevgiyle, sabrla nak gibi ileyen en büyük deerlerimiz öretmenlerimizdir.

Öretmenlerimiz her devirde yaadklar toplumun âkil insan, yol göstericisi, millî ve manevi deerlerinin taycs konumundadr. Öretmenlerimizin, geleceimiz olan çocuklarmz vatanna, milletine, devletine ve en nihayetinde tüm insanla faydal bireyler olarak yetitirmek amacyla üstlendikleri sorumluluklar bugüne kadar olduu gibi, bundan sonra da en güzel ekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayz.

24 Kasm Öretmenler Gününüzü yürekten tebrik ediyor, halen görevi banda olan öretmenlerimize hayrla geçen bir ömür dilerken, bata Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat etmi tüm öretmenlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu