Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    ZEYBEK BAŞKAN´DAN ATAKÖY MAHALLESİ´NE ZİYARET

    ZEYBEK BAKAN’DAN ATAKÖY MAHALLES’NE ZYARET        Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek

    ZEYBEK BAKAN’DAN ATAKÖY MAHALLES’NE ZYARET

           Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ekibi ile birlikte sorunlar yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Zeybek Bakan, Ataköy Mahallesi’nde vatandalarla bir araya geldi.

    Zeybek Bakan’n her Cuma farkl bir mahalleye yapt ziyaretler sürüyor. Ataköy Mahallesine yaplan ziyarete Milletvekilimiz brahim Yurdunuseven, Bakan Yardmclarmz Süleyman Karaku, Bar Dal, birim müdürleri, Mahalle Muhtar Muharrem Özdemir elik etti.

    ATAKÖY’E ÇOK AMAÇLI SALON KAZANDIRIYORUZ

    Hemehrileri ile bir araya gelen Zeybek Bakan, vatandalarn talep ve önerilerini dinledi. Vatandalara mahallede gerçekletirilecek olan çalmalar hakknda bilgi paylaan Bakanmz, mahalle sakinlerinin kendisine ilettii sorunlarn çözümü için de talimat verdi. Bakanmz Zeybek ve beraberindeki heyet Belediyemizce mahalleye ina edilen çok amaçl salon inaat sahasnda da incelemelerde bulundu.

    AFYONKARAHSAR’A HZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ

    Yatrmn ksa sürede tamamlanarak hizmete açlacan belirten Bakan Mehmet Zeybek, hemehrilerinin Ramazan ayn tebrik ederek; “Ataköy Mahallesinde çalkan muhtarmz ile birlikte güzel hizmetler yapmay sürdürüyoruz. Talepler dorultusunda mahallemize çok amaçl salon kazandracaz. Salonun inas sürüyor. Bitmek üzere. Ksa sürede hizmete açacaz inallah. stiare kültürüne önem veriyor, bunun neticesinde her Cuma farkl bir mahallede hemehrilerimiz ile buluuyoruz. Birliimiz ve beraberliimiz daim olsun. Afyonkarahisar’a hizmet etmekten mutluyuz. Bu gaye ile yatrmlarmz ve faaliyetlerimiz sürecek. Ziyaretimize elik eden Milletvekilimize ve mahalle sakinlerimize teekkür ediyorum. Hayrl Ramazanlar” diye konutu.