ZEYBEK BAKAN EHRMZE GELEN DEPREMZEDELER ZYARET ETT
Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Deprem bölgesinden ilimize gelerek ehrimizin çeitli otellerinde konaklayan depremzede vatandalarmz ziyaret etti.
Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ve Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiitba ehrimize gelen depremzedeler ile bir araya geldi.
Depremzedeler ile bir süre sohbet ederek geçmi olsun dileklerini ileten Bakanmz depremzede çocuklarla da yakndan ilgilenerek çeitli hediyeler verdi. Kendilerine Afyonkarahisar Belediyesi olarak ellerinden gelen yardmda bulunacaklarn söyledi.
Bakanmz deprem bölgelerinden Afyonkarahisar’a gelerek otel, yurt ve evler de konaklayan depremzedeleri yalnz brakmyor. Destek ziyaretlerinin ilkini Devlet Hastanesinde tedavileri süren afetzedelere yapan Bakanmz son olarak otellerde konaklayan vatandalarla bulutu. Afetten etkilenen aileler ve çocuklarla sohbet ederek ihtiyaçlar olup olmadn soran Bakanmz gelen taleplere de kulak verdi. Depremzedelerin tüm ihtiyaçlarnn giderilmesi için ekibine talimat verdi. Zeybek Bakan, Afyonkarahisar’a gelen afetzedelere destek ziyareti yaparak bir araya gelmeyi sürdürecek.
DEPREMZEDELERE DESTEK MESAJI
Bakanmz sosyal medya hesabndan yapt açklamada, “ehrimize gelen depremzede vatandalarmz konakladklar otellerde Valimiz Kübra Güran Yiitba ile birlikte ziyaret ettik. Vatandalarmzla sohbet ederek, çocuklarmza çeitli hediyeler takdim ettik. Devletimizin her zaman yanlarnda olduunu bir kez daha ifade ettik” diyerek destek mesaj verdi.

