Afyon HaberBelediyeler

ZAFER MEYDANINDA 23 NİSAN ŞENLİĞİ COŞKUSU

ZAFER MEYDANINDA 23 NSAN ENL COKUSU

Afyonkarahisar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’n cokuyla kutluyor. Zafer Meydan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarna armaan olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramnda birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu.

Belediye Bakanmz Burcu Köksal’da bayram çocuklarn yalnz brakmayarak heyecanlarna ortak oldu. Sosis balon atölyesi enlie renk katarken, minikler palyaçolar eliinde elenceli saatler geçirdi. Heyecan dolu anlar yaayan çocuklar enliin keyfini doyasya çkard. Disney Maskotlar, Mickey- Minie Mause, Daffy Duck, Palyaçolar, Yüz Boyama, Çocuk Danslar, Zumbo Kids, Sosis Balon Atölyesi, lizyon ve Halk Oyunlar gösterilerinin yer ald enlikte hem çocuklar hemde aileleri doyasya elendi.

Çocuklarmzn yüzlerindeki tebessüm ve mutluluklarnn en büyük enerji kayna olduunu söyleyen Bakanmz Burcu Köksal, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarna armaan olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramn coku içerisinde kutladk. Çocuklarmzla kucaklamak onlarn gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Geleceimizin teminat çocuklarmzla birlikte çok güzel anlar biriktirdik. Çocuklaryla birlikte enliimize katlan herkese kucak dolusu sevgiler sunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu