Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi’nden AKÜ Rektörü Karakaş’a Nezaket Ziyareti

  Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır

 


Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ve beraberindeki heyet, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı ziyaret etti.


Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde; Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arık ile Salar Belediyesi Belediye Başkanı Halil Aygün de yer aldı.

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Ziyaret kapsamında kent ve üniversite iş birliğine yönelik konuların ele alındığı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, eğitim, şehir gelişimi ve ortak projeler üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.