--:--:--
Ajans

TOKİ İstanbul 100 Bin Sosyal Konut Kurası Harekete geçti: Neticelar 3 Günde Açıklanacak

Bağlantı kopyalandı!
TOKİ İstanbul 100 Bin Sosyal Konut Kurası Harekete geçti: Neticelar 3 Günde Açıklanacak

Gündeme gelen son gelişmelere göre, TOKİ İstanbul Kura Çekimi Başladı: 3 Gün Sürecek
İstanbul’da konut sahibi olmak isteyen yüz binlerce vatandaşın beklediği “Ev Sahibi Türkiye” projesi kapsamındaki TOKİ 100 bin.

TOKİ İstanbul Kura Çekimi Harekete geçti: 3 Gün Sürecek
İstanbul’da konut sahibi olmak isteyen yüz binlerce vatandaşın beklediği “Ev Sahibi Türkiye” projesi kapsamındaki TOKİ 100 bin sosyal konut kura çekimi bugün (25 Nisan 2026 Cumartesi) saat 14.00’te başladı. Yoğun başvuru nedeniyle kura süreci 3 güne yayıldı. Neticelar 25-26-27 Nisan tarihlerinde kademeli olarak açıklanacak.

Dikkat Çeken Gelişmeler

Kura Takvimi ve İzleme Detayları
Kura çekimi noter huzurunda ve şeffaf bir şekilde meydana geldiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayın yapılıyor. Başvuru sahipleri neticeları anlık olarak takip edebiliyor. Kura neticeları bunun yanı sıra TOKİ’nin resmi internet sitesi ve mobil sistemları üzerinden de sorgulanabilecek. Her gün farklı başvuru grupları için neticelar açıklanacak.

Sürecin Bundan Sonraki Seyri

Proje Hakkında
100 bin sosyal konut projesi, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde inşa edilecek konutların hak sahiplerini belirlemek için düzenleniyor. İstanbul için yapılan başvuru sayısı yüz binlerle ifade ediliyor. Bu yoğun istek nedeniyle kura süreci 3 güne yayılarak etap etap yürütülecek.

Başvuru Sahipleri İçin Belirleyici Hatırlatmalar
Kura neticeları duyurulduktan sonra hak kazananların belirlenen süreler içinde ön ödemelerini yapmaları ve gerekli evrakları tamamlamaları gerekiyor. Aşamale ilgili tüm detaylar TOKİ’nin resmi kanallarından duyurulacak.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Benzer Haberler

Tümü
Mahkûmları Geleceğe Hazırlayan Proje: Vali Naci Aktaş Sergi Alanını Ziyaret Etti
Mahkûmları Geleceğe Hazırlayan Proje: Vali Naci Aktaş Sergi Alanını Ziyaret Etti
İNGİLTERE’DEN TÜRKİYE’YE PRESTİJLİ TURİZM ÖDÜLÜ
İNGİLTERE’DEN TÜRKİYE’YE PRESTİJLİ TURİZM ÖDÜLÜ
DIGIFREE PROJESİ KAPSAMINDA “GERİ DÖNÜŞÜM SERGİSİ” AÇILDI
DIGIFREE PROJESİ KAPSAMINDA “GERİ DÖNÜŞÜM SERGİSİ” AÇILDI
KAPADOKYA, JAPONYA TURİZM FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
KAPADOKYA, JAPONYA TURİZM FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
TARLALAR SIKI MERCEK ALTINDA: İL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SÖKE SÖKE İNCELİYOR
TARLALAR SIKI MERCEK ALTINDA: İL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SÖKE SÖKE İNCELİYOR
KURALLARI HİÇE SAYANLARA BÜYÜK DARBE: TAM 52 ARAÇ TOPLANDI
KURALLARI HİÇE SAYANLARA BÜYÜK DARBE: TAM 52 ARAÇ TOPLANDI
Afyonkarahisar'ın Dijital Kalbi
Afyon Haber – Afyon Son Dakika ve Güncel Haberler | AfyonHaberim

Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.

Copyright © 2015 afyonhaberim.com | Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım ve Yazılım: Afyon Haberim
sohbet