[ad_1]
29 Eylül 2020 – 10:05 – Güncelleme: 29 Eylül 2020 – 10:15
Bozkurt açıklamasında ; Belediyenin enerji yükünü azaltmak için GES kurmak için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve ilk kazığın çakıldığını ifade etti. Belediye Baykanı Recep Bozkurt “Çevremize ve doğamıza önem veren bir yerel yönetim anlayışı ile Belediyemiz tesislerinin; ve tüm hizmet binalarımızın elektrik tüketim maliyetlerini sıfıra düşürmek için Güneş Enerji Santrali (GES ) projesini hayata geçirmeyi hedefliyoruz.
Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için arazi üzerine (GES) Güneş Enerji Santrali kurulumu için proje çalışmalarımız başlamıştır. Rabbim çıktığımız bu yolda mahçup etmesin , kısa sürede çalışmalar başlıyor.. Şuhut’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
[ad_2]
Afyon Kent Haber
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.
Yorum Yap