PERDELER DÜNYA TYATROLAR GÜNÜNE ÖZEL AÇILDI
“ÇEVRE MÜFETTLERNE” ÇOCUKLARAN YOUN LG
Afyonkarahisar Belediyesi kültür sanat etkinliklerini aralksz sürdürüyor. Bu kez de Belediye ehir Tiyatrosu perdelerini, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel açt.Çocuklarda çevre bilincinin artrlmas öncelii ile kaleme alnan oyuna ilgi büyük oldu. “Çevre Müfettileri” isimli oyunu sergileyen ekip büyük alk ald.
ki ayr gösterimle çocuklarn karsna çkan ekip, çevre bilincini, elektrik-su tasarrufunu, yeilin ve doann korunmasn amaçlad. Aileler ve çocuklarn ilgi gösterdii etkinlikte çocuklar doyasya elendi.
“BAKANIMIZIN GÜCÜNÜ YANIMIZDA HSSEDYORUZ”
Gösterinin ardndan açklamalarda bulunan Belediye ehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Elmas, “Bugün tiyatrocularn bayram günüdür. 1961 ylndan bu tarafa bütün dünyada bugün Dünya Tiyatrolar Günü kutlanyor. Dünyann her yerinde bugün tiyatrocular sahne alrlar. Sahnede olabildiimiz için, sahneleri doldurabildiimiz için çok mutluyuz. Çocuklarmzn tiyatrosuz kalmamasna engel olduumuz için çok mutluyuz. Belediye ehir tiyatrosu olarak gece gündüz çalyoruz. Yakn zamanda “Türkmen Düünü” isimli oyunumuzu Afyonkarahisarllarla buluturacaz. Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolay teekkür ediyoruz. Bakanmzn gücünü yanmzda hissediyoruz. Tiyatromuza gelen çocuklarmza ve ailelerine çok teekkür ediyorum” dedi.
Haberin videosu için linki TIKLAYIN
https://we.tl/t-pgyNBIhFl0
