Afyon HaberBelediyeler

PAZARCI ESNAFINA ZİYARET

PAZARCI ESNAFINA ZYARET

            Cumartesi günleri Fuar alanna kurulan pazaryerindeki esnaflara hayrl iler dileyen Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, alveri yapan vatandalarla da sohbet etti.

            Pazarc esnafnn tezgâhlarn tek tek dolaarak bol kazanç dileyen Zeybek Bakan, esnaf ve vatandan taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerini gelenek haline getiren Bakanmz Zeybek, pazar yerinin konumu itibariyle ehrimiz için önemine deindi. Vatandalarn fotoraf çektirme talebini de geri çevirmeyen Zeybek Bakan, alveri yaparak esnafa destek oldu. Bakanmz Mehmet Zeybek’e Pazar yeri ziyaretinde Belediye Bakan Yardmcmz Süleyman Karaku elik etti.

            ESNAFIMIZ BZM ÇN ÖNEML

Aln teri ile evine ekmek götüren esnaflarn her zaman yannda olduunu bir kez daha vurgulayan Zeybek Bakan, “Esnafmz bizim için önemli. Bakan Yardmcm Süleyman Karaku ile birlikte Fuar alanndaki pazaryerini ziyaret ederek, esnaf kardelerimizle kucaklatm. lerinde kolaylklar ve bereket diledim. Göreve geldiim günden itibaren yanlarnda oldum ve olmaya da devam ediyorum.

Ayrca alveri yapan vatandalarmzla sohbet ettik. Güzel pazaryeri ziyareti oldu. Bu ziyaretlerimizi frsat buldukça yapyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu