Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’nde ” Birlik ve Beraberlik ” semineri – SİVİL TOPLUM

       


         Sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek, daha önce düzenlenen “Mutlu Aile Huzurlu Toplum”,  “Adabı Muaşeret, Hoşgörü” seminerlerinin ardından bu kez de ” Birlik ve Beraberlik ”  konulu bir seminer programı düzenledi.

 

      Seminere İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun eşi Müzeyyen Kabukçu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner’in eşi Fadime Öner, ilimizdeki sivil toplum kuruluşları ve derneklerin kadın temsilcileri katıldı.

 

      Seminerde, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun eşi Müzeyyen Kabukçu tarafından ” Birlik ve Beraberlik anlatıldı. Seminerin ardından Suriye İdlib kentinde kalleşçe saldırıya uğrayan Mehmetçiklerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.  Sevim Zeybek, program sonunda Müzeyyen Kabukçu ile sivil toplum kuruluşları ve derneklerin kadın temsilcilerine katılımları nedeniyle teşekkür etti.



Afyon Kent Haber

meritbet