Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Büyükataman: Türkiye'siz Kıbrıs Hayali Bozulacak

MHP’li Büyükataman’dan Kıbrıs Açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl

MHP’li Büyükataman’dan Kıbrıs Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı, Türkiye’siz ve Türklerden koparılmış bir Kıbrıs hayali kuranların hesaplarının bozulacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, Kıbrıs Türklerinin haklarının korunmasına vurgu yapıldı.

Türkiye’den Koparılmış Kıbrıs Hayali

İl Başkanı, yaptığı değerlendirmede, Kıbrıs konusundaki tavrın net olduğunu belirtti. Türk süz ve Türkiye’den koparılmış bir Kıbrıs hayali kuranların hesaplarının bozulacağı ifade edildi. Bu açıklama, Kıbrıs meselesinde MHP’nin kesin duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kıbrıs Türklerinin Hakları Vurgulandı

Açıklamanın odak noktasını, Kıbrıs’taki Türk varlığının ve haklarının garanti altına alınması oluşturdu. Ada üzerinde yürütülen politikaların, Türkiye’nin güvenliği ve Kıbrıs Türk halkının geleceği açısından hayati önem taşıdığına dikkat çekildi.