Afyonkarahisar’ın Nurettin Karaman İlkokulu’nda, Erdem Değer Eylem Projesi kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan anlamlı bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. Ekim ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyon, 2025 yılının “Aile Yılı” olması nedeniyle özel bir önem taşıyor.
Öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları kahvaltı, öğrencileri, öğretmenleri ve velileri aynı sofranın etrafında bir araya getirdi. Etkinlik, aile olmanın önemini vurgularken, Maarif Modeli veli güçlendiren bir platform oluşturdu.
Etkinlikte öne çıkan unsurlar:
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, yeni etkinliklerle öğrencilerdeki Erdem Değer Eylem kavramlarının daha da güçlenmesini temenni ettiklerini belirtti.
Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra, toplumsal değerlerin yaşatılması açısından da büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.