Afyonkarahisar 4°C Parçalı Bulutlu
USD 49,59 ▲ +0,06%
EUR 55,74 ▲ +0,00%
ALTIN 6.579 ▲ +0,09%
BIST 100 11.798 ▲ +3,22%

Afyon Haber – Afyon Son Dakika ve Güncel Haberler | AfyonHaberim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Afyon Haber
  4. »
  5. Mehmet Taytak Bakan Murat Kurum’a Talepleri İletti

Mehmet Taytak Bakan Murat Kurum’a Talepleri İletti

YAYINLANMA
GÜNCELLEME
DASK TIRI AFYONKARAHİSAR’DA
Bizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.

MEHMET TAYTAK HABER

MT

Mehmet Taytak

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin karşılaştığı sorunlar, yürüttükleri projeler ve vatandaşların öncelikli ihtiyaçları masaya yatırıldı. Belediyelerin hizmetlerini daha etkin sürdürebilmesi adına gerekli destekler Bakan Murat Kurum’a iletilerek, çözüm yolları konusunda istişarelerde bulunuldu.

Milletvekili Taytak, görüşmede yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Afyonkarahisar’ımızın her köşesinde yaşayan hemşehrilerimize hizmet ulaştırmak en önemli vazifemizdir. Belediyelerimizin çalışmalarını daha verimli yürütmesi, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması için Sayın Bakanımıza taleplerimizi ilettik. Afyonkarahisar’a hizmet yolunda gayretimiz azimle sürecektir.”

Bakan Kurum da Afyonkarahisar için yürütülecek her türlü projelerde desteğin verileceğini ifade etti.
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Milletvekili Taytak görüşmenin sonunda Bakan Murat Kurum’a Afyon mermerinden yapılmış gemi hediye etti.

Haber Tepkileri 0 Tepki