İyi Parti Erenler’de.. – Siyaset

Bağlantı kopyalandı!
İyi Parti Erenler’de.. – Siyaset

[ad_1]

İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yerel seçimlerde İyi Parti Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mahmut Koçak, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Hastürk, Harun Sağlam ve Kadir Delikanlı ve İyi Parti yönetim kurulundan oluşan heyet Merkez Erenler mahallesine giderek incelemelerde bulundu.

Muhtar Hasan Çavlan’ı ziyaret eden ve Erenler halkının ihtiyaçlarının ne olduğu konusunda dertlerini dinleyen Mısırlıoğlu ve Koçak, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hizmetlerin bir an önce Erenler’e gitmesi gerektiğini söyledi. Muhtar Hasan Çavlan yaptığı açıklamada, “Erenler Mahallesi son günlerde sadece fuhuşla anılıyor. Oysa Afyon merkezde bir çok yerlerde fuhuş operasyonu yapılarak başarı ile sonuçlanıyor. Erenler’de apart dairelerde öğretmen, öğretim görevlisi, doktor, sağlıkçı, polis memuru gibi asil görevlerde bulunan elit vatandaşlarımız var. Ne hikmetse o kadar gidip görüşmeme rağmen Erenler Mahallesine bir türlü hizmet gelmiyor. Cadde ve sokaklarımız yağmur yağdığı zaman göl oluyor. Her yer Çamur batağı haline geliyor. Türkiye’nin bir çok illerinden gelen öğrenciler Erenler Mahallesindeki sıkıntıları canlı canlı görerek yaşıyor. Orman Müdürlüğü Jandarma Onbaşı Mehmet Sağlam adına bir ormanlık kurdu. Ne bakım var, nede yapılan bir hizmet. 4 mahallemizde günlerdir su akmıyor. Köyümüze ait olan hazine arazisi Afyonkarahisar Belediyesine geçtikten sonra, belediyeye yakın bir firmanın moloz dökme yeri oldu. Erenler Mahallesi muhtarı olarak bir an önce alt yapı, su, kaldırım ve yolların yapılmasını istiyoruz” dedi. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde aday olan ve az farkla Belediye Başkanlığını kaybeden Dr. Mahmut Koçak ise, “Erenler mahallesinde gördüğüm manzara beni gerçekten üzdü. Üniversite bölgesi olan bu mahallemizde 30-40 bin başka illerden gelen misafirler barınmakta. Duyduğumuza göre Ak Partiye oy az çıktı diye bu mahalleye hizmet gelmiyor diyorlar. Ben buna inanmak istemiyorum. Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek’de bu yüzden hizmet getirmeyecek bir insan değil. Erenler mahallesine Uydukentten, Dumlupınar mahallesinden, Dervişpaşa Mahallesinden daha fazla hizmet verilmeli. Çünkü burası ilimizin aynasıdır” dedi.

[ad_2]

Afyon Kent Haber

Yorum Yap

Benzer Haberler
Anahtar Parti’den Muhalefete Sert Sosyal Medya Tepkisi
Anahtar Parti’den Muhalefete Sert Sosyal Medya Tepkisi
CHP’de Yargı Kararı Sonrası 1 Haziran Zirvesinin Üye Listesi Paylaşıldı
CHP’de Yargı Kararı Sonrası 1 Haziran Zirvesinin Üye Listesi Paylaşıldı
AK Parti Afyonkarahisar: Yerelden Merkeze Kapsamlı Siyaset ve Projeler
AK Parti Afyonkarahisar: Yerelden Merkeze Kapsamlı Siyaset ve Projeler
AK Gençlik Afyonkarahisar’dan Ege’de Büyük Başarı: Üye Çalışmalarında Zirveye Yakınlar!
AK Gençlik Afyonkarahisar’dan Ege’de Büyük Başarı: Üye Çalışmalarında Zirveye Yakınlar!
Şahin: CHP’nin Yapısı Yıllardır Değişmedi
Şahin: CHP’nin Yapısı Yıllardır Değişmedi
AK Parti Milletvekili Yurdunuseven’den Şuhut Köylerine Kapsamlı Ziyaret
AK Parti Milletvekili Yurdunuseven’den Şuhut Köylerine Kapsamlı Ziyaret
Afyonkarahisar'ın Dijital Kalbi
Afyon Haber – Afyon Son Dakika ve Güncel Haberler | AfyonHaberim

Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.

Copyright © 2015 afyonhaberim.com | Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım ve Yazılım: Afyon Haberim
sohbet