Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düğün Salonu Tadilatında Sona Gelindi.


 31 Mart 2020



31 Mart 2020
Şuhut Belediyesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatlarıyla Belediye düğün salonunda başlatılan tadilat çalışmasında sona gelindi.

Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen tadilat çalışmasında tüm düğün salonu boyandı,duvar kenarında gerekli görülen yerlere fayans döşendi,düğün salonuna ait olan tuvaletler kapasitesini genişleterek yeniden yapılıyor ve uzun uğraşlar sonucunda sahne üzerinde yer alan tavan kısmı yeniden dizayn edildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yaptığı açıklamada”Corona Virüsü mücadelemizin yanı sıra rutin işlerimize de devam ediyoruz.Düğün salonumuzda geniş kapsamlı çalışma başlattık.İnşallah bu virüsü atlattıktan sonra düğün salonumuz hizmete açılıp yeni yüzüyle halkımıza hizmet vermeye devam edecektir”dedi.

Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

 

 



Şuhut Belediyesi

meritbet