CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Uşak Milletvekili Ali Karaoba, İlçe Başkanı Bayram Atılgan ve partililer, İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü ve Afyon İscehisar Mermerciler Derneği’ni ziyaret etti.
CHP’li vekiller, İscehisar Mermer İhtisas OSB’de bölgenin mermer üretimi ve potansiyeli hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret kapsamında, OSB’nin mevcut durumu, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirme toplantısı yapıldı. Mermer sektörünün bölge ekonomisindeki önemi vurgulandı.
Daha sonra Afyon İscehisar Mermerciler Derneği’ni ziyaret eden CHP heyeti, dernek üyeleriyle bir araya gelerek sektörün yaşadığı sorunları dinledi. Mermer üreticilerinin beklentileri ve önerileri not alındı. Partililer, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla somut adımlar atmayı hedeflediklerini ifade etti.
CHP’nin güçlü üretim ve adil kalkınma anlayışıyla bölgemizi daha parlak yarınlara taşımak için durmaksızın çalıştıkları belirtildi. Ziyaretlerde, adil bir kalkınma için yerel dinamiklerin desteklenmesi gerektiği vurgulandı. Parti yetkilileri, umut ve azimle yoluna devam ettiklerini ve bölge halkının refahını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
CHP heyeti, ziyaretler sırasında elde edilen bilgileri değerlendirerek, bölgenin kalkınmasına yönelik kapsamlı bir rapor hazırlamayı planlıyor. Bu rapor doğrultusunda, meclise sunulmak üzere somut öneriler hazırlanacak. Ayrıca, yerel yönetimlerle işbirliği yaparak bölgenin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmaların devam edeceği bildirildi.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.