Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Afyonkarahisar, Dinar Depreminin 30. Yılında Hayatını Kaybedenleri Andı

Dinar Depreminin Acı Yıldönümünde Anma Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Dinar Depreminin Acı Yıldönümünde Anma Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 30. yılına giren Dinar depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir anma mesajı yayınladı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, deprem felaketinin yarattığı acılar bir kez daha hatırlandı.

Rahmetle Anılıyor, Önlemlerin Alınması Umut Ediliyor

Yapılan açıklamada, “Dinar depreminin 30. yılında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi. Parti, aynı zamanda geleceğe dönük önemli bir çağrıda bulunarak, gerekli önlemlerin alınarak bir daha bu acıların yaşanmamasını ümit ettiklerini bildirdi.

Afyonkarahisar’da Deprem Bilinci

Açıklama, Afyonkarahisar’ın deprem riski yüksek bir bölge olması nedeniyle, afet yönetimi ve hazırlık konularının önemine dikkat çekti. CHP’nin mesajı, toplumsal bir farkındalık oluşturmayı ve benzer acıların tekrarlanmaması için gerekli adımların atılması gerekliliğini vurguladı.