Afyon HaberBelediyeler

BERAT KANDİLİ MESAJI

ZEYBEK BAKAN’DAN BERAT KANDL MESAJI

         Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yaynlad. Zeybek Bakan mesajnda; Ramazan- erif’in müjdecisi olan Berat Gecesinin tüm slam âlemine ve ülkemize hayrlar getirmesini diledi.  

           Bakanmz Mehmet Zeybek mesajnda u ifadelere yer verdi; “slam âlemi olarak Ramazan Ay’nn müjdecisi olan mübarek Berat Kandiline kavumann huzur ve mutluluunu yayoruz. Unutmayalm ki tövbe kendini bulma ve bilmenin, gönlü arndrmann en güzel yoludur. Manevi duygularn kuvvetlendii, sevgi, kardelik ve bar duygularnn da içten hissedilerek yaand müstesna gecelerimizden Berat Kandilini vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, krgnlklara son vererek insanlarn mutluluu için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi ve kalp sorgulamas için iyi bir frsat olacak en güzel cümlelerin en kalbi duygularla Rabbimize ulatrld, sevgi ve tüm iyiliklerin snrsz bir ekilde istenecei bu gece,  ülkemize ve tüm slam âlemine kutlu olsun. Bu mübarek gecede dargnlklar unutmal, nefsimizle yüzleip hata ve günahlarmz için Yüce Allah’mzdan af dilemeliyiz.

           Rabbimizin affna snmak için esiz bir gece olan Berat Kandili elbette krlan kalpleri onarmaya ve vicdan muhasebesi yapmamza da vesile olacaktr. Bu duygu ve düüncelerle Afyonkarahisarl hemehrilerim bata olmak üzere tüm slam âleminin Berat Kandilini kutluyor, ülkemizde bar, huzur ve kardeliin daim olmasn Cenab- Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu