Belediye Meclisinde Köksal-Akgöz Gerginliği

Bağlantı kopyalandı!
Belediye Meclisinde Köksal-Akgöz Gerginliği

Toplantının sonunda konuşan CHP’li Üye Ramazan Akgöz, gündem maddeleri görüşülmeden önce meclis üyelerine söz verilmesi gerektiğini savunarak şunları kaydetti: “Söz istememizin sebebi bu çalışmalara katkı vermekti. Bir hukukçu olarak gündem maddeleri tartışılırken önce usul hükümlerinin uygulanması gerekir. Siz önce maddeyi oyluyor, karar veriyorsunuz. Ardından görüşlerinizi söyleyin diyorsunuz. Bizim katkı vermek istediğimiz konu, madde görüşülmeden önce lehte ya da aleyhte görüşlerimizi ortaya koyabilmek.”

Köksal ise Akgöz’ün eleştirilerine şu sözlerle karşılık verdi: “Hayır. Muhalefet bütün oylamalar bittikten sonra konuşuyordu. Aynen sizde olduğu gibi Ramazan Bey. Madde üzerinde konuşma olmuyordu. Siz ünlü olmak derdindesiniz, niyetiniz belli. Zafer Meydanı’nda basın açıklaması yapabilirsiniz. Hangi partideyseniz o partinin binasında basın açıklaması yapabilirsiniz. Ama burası siyaset makamı değil. Burası hizmet makamı” Akgöz’ün, “Maddeler üzerinde görüşlerimizi belirtmek istiyoruz.” sözleri üzerine Köksal, “Maddeler geçti zaten. İstediğinize kabul, istediğinize ret, istediğinize çekimser oy verdiniz. Şu anda hangi madde üzerinde konuşmak istiyorsanız konuşun. Ama siz polemik üretiyorsunuz. Buradaki amacınız hizmet etmek değil. Yıllardır yaptığınız aynı şeylere devam ediyorsunuz.Arkadaşlar toplantı burada bitmiştir. Herkese iyi akşamlar, sağlıklı günler”diyerek oturumu kapattı. Toplantının kapanmasının ardından Akgöz yeniden söz almaya çalışırken salondan diğer Meclis üyelerinin de tartışmaya dahil olduğu görüldü.

Benzer Haberler
Belediye Meclisinde Köksal-Akgöz Gerginliği
Belediye Meclisinde Köksal-Akgöz Gerginliği
24 Aranan şahıs Yakalandı
24 Aranan şahıs Yakalandı
MISIRLIOĞLU: “VATANDAŞ AÇ VE PERİŞAN”
MISIRLIOĞLU: “VATANDAŞ AÇ VE PERİŞAN”
YASA DIŞI BAHİSE GEÇİT YOK
YASA DIŞI BAHİSE GEÇİT YOK
AKÜ’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ
AKÜ’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ
Afyonkarahisar Valiliği Uyardı
Afyonkarahisar Valiliği Uyardı
Afyonkarahisar'ın Dijital Kalbi
Afyon Haber – Afyon Son Dakika ve Güncel Haberler | AfyonHaberim

Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.

Copyright © 2015 afyonhaberim.com | Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım ve Yazılım: Afyon Haberim