AFYONKARAHSAR’IMIZ ÇN HAZIRIZ
ARAÇ VE MAKNELERMZ KIA HAZIR
Belediyemiz k aylarnn gelmesiyle zorlu hava artlar için hazrlklarn tamamlad. Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’te asfalt antiyesi alannda yaplan hazrlklar inceledi bilgiler ald.
Fen leri ekipleri, yaanabilecek sorunlarn önüne geçmek ve vatandalarmzn daha huzurlu bir k geçirmeleri için alm olduu tedbirleri tamamlad. Rahat bir k dönemi geçirmek için imdiden hazrlklarn tamamlayan ekiplerimiz Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ile bir araya geldi, yaplan hazrlklar aktard. Yol ve asfalt birim sorumlusu Onur Sürüç’ten brifing alan Bakanmz Mehmet Zeybek tüm gücümüzle sahada olacaz mesaj verdi.
Vatandalarmzn zorlu hava koullarndan en az ekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarn belirleyerek, gerekli önlemleri alan Belediyemiz Fen leri Müdürlüü ekipleri, hizmetlerini aralksz sürdürecek. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazyc- yükleyiciler, traktörler, bin ton solisyon, bin ton tuz ve 150 personel ile 7/24 kesintisiz çalma gerçekletirilecek.
“BEREKETL BR KI DÖNEM GEÇRMEMZ DLYORUM”
Bakanmz Mehmet Zeybek konuya ilikin açklamasnda deneyimli bir ekip ve ekipman ile ka hazr olduklarn belirterek; “150 kiilik ekip ve gerekli ekipmanlar ile ka hazrz. Kar ya gelmeden daha önceki yllarda olduu gibi hazrlmz yaparak bekliyoruz. Cenab- Hak versin, ya berekettir. Kar yamas yer alt sularnn artmas için faydal. Ekiplerimiz kar ile mücadele için hazr bekliyorlar. Kazasz belasz bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum. Geçtiimiz yl kar ile mücadelede bir sknt yaamadk. Dier birimlerdeki ekipmanlar ile de i birlii yaplacak ve irtibat halinde olacaz. Bereketli bir k dönemi geçirmemizi diliyorum” ifadelerini kulland.