AFYONKARAHSAR’DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERNE YARDIM
Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Bayrbucak Türkmenlerinin yannda olmay sürdürüyor. Sava nedeniyle zor günler geçiren Bayrbucak Türkmenleri için Nizam Dernei tarafndan yaplan yardm kampanyas ile hayrseverlerden temin edilen yardmlar 4 ubat tarihinde Bayrbucak Türkmenlerine gönderildi.
Bakanmz Mehmet Zeybek’in destekleri hayrseverlerin yardmlar ve Nizam Dernei’nin ortaklnda yaplan yardm kampanyas kapsamnda 2 tr yaam malzemesi zor artlar altnda yaamlarn sürdüren Türkmen kardelerimiz için uurland. Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ve Nizam Dernei üyelerinin katld uurlamada l Müftüsü Sinan Kazanc tarafndan dualar edildi. nsani yardm malzemesi yüklü 2 tr Afyonkarahisar’dan Bayrbucak Türkmenleri için yola çkt.
YARDIMLAR HTYAÇ SAHPLERNE ULATI
Suriye’nin kuzeyindeki Abdülhamid Han kampndaki Bayrbucak Türkmenlerine hayrseverlerimizin desteiyle hazrlanan yardm trlar bölgeye ulat. Ülkemizde yaadmz deprem felaketinden önce toplanan yardmlar mazlumlara ulatrlrken, çadrkentlerde yaayan ihtiyaç sahipleri yardmlarn gelmesi ile büyük mutluluk yaad.
Bata çocuklar olmak üzere sava maduru soydalarmza yardmlar özenle teslim edildi. Gda, kömür ve yaam malzemeleri içeren yardmlar, Abdülhamid Han kamp ve 5 farkl yerde datld. Bayrbucak Türkmenleri için yaplan yardmlar kapsamnda kurulan aevleri ise, scak yemek ikramnda bulunuyor. Bölgede madur ve yaam mücadelesi veren kardelerimiz ise Türkiye’ye minnettar.

