Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Polis Haftası Ziyareti: Emniyet ve Jandarma Birlikte

    Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Afyonkarahisar’da Polis Haftası Ziyareti Afyonkarahisar İl Jandarma

    Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Afyonkarahisar’da Polis Haftası Ziyareti
    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat KAYA ve beraberindeki heyet, Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan EROL’u makamında ziyaret etti.

    Afyonkarahisar’da Polis Haftası Ziyareti
    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat KAYA ve beraberindeki heyet, Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan EROL’u makamında bir araya geldi.

    10 Nisan’da başlayan ve 6-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen tesirnliklerle sürmektedir. Bu çerçevede gerçekleşen ziyarette, iki güvenlik teşkilatı arasındaki ortaklık ve dayanışma vurgulandı.

    Bilinmesi Gereken Detaylar

    Asırlardır aynı bayrağın gölgesinde, aynı vatan sevgisiyle görev yapan Emniyet ve Jandarma teşkilatları, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir fedakârlık ve özveriyle araştırmaktadır.

    İlgili Tarafların Görüşleri

    Vatan toprağının her karışında hissedilen bu birlik ruhu, aziz milletimizin güvenliğinin teminatı olmaya devam etmektedir. Şanlı bayrağımıza duyulan bağlılık, kutsal görev bilinci ve milletimize hizmet aşkı, güvenlik güçlerimizi tek yürek hâline getirmektedir.

    Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

    Bu anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı İl Jandarma Komutanı Murat KAYA ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, Polis Haftası’nın birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyoruz.

    Birlikte güçlü, birlikte huzurluyuz.

    Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.