Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar'da CHP Destekçileri Ankara'da Vesayete Karşı Yürüdü

    Afyonkarahisar’dan Ankara’ya Büyük Destek Afyonkarahisar il başkanlığı tarafından organize edilen

    Afyonkarahisar’dan Ankara’ya Büyük Destek

    Afyonkarahisar il başkanlığı tarafından organize edilen ve milyonlarca kişinin katıldığı büyük bir yürüyüş, Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleşti. Yürüyüşte, vesayete karşı ve kayyıma karşı güçlü bir duruş sergilendi.

    Kalabalık Erken Seçim Talebi

    Ankara Tandoğan Meydanı’nda toplanan kalabalık, erken seçim talebini dile getirdi. CHP Afyonkarahisar il başkanlığı temsilcileri, halkın kararlılığını vurgulayarak, 2 Kasım tarihinde sandıkların getirilmesini ve halkın kararını vermesini istedi.

    Halkın Vesayete Karşı Duruşu

    CHP Afyonkarahisar il başkanlığı tarafından organize edilen mitinge katılanlar, vesayete karşı ve kayyıma karşı kararlı bir şekilde duruş sergiledi. Kalabalık, erken seçim taleplerini sloganlarla ve pankartlarla dile getirdi.

    Mitinge Katılım ve Talepler

    Mitingde konuşan CHP Afyonkarahisar il başkanlığı temsilcileri, halkın vesayete karşı güçlü bir şekilde ayağa kalktığını ve kayyıma karşı mücadele ettiğini vurguladı. Erken seçim talebinin halkın ortak isteği olduğu belirtildi.

      • Mitingde milyonlarca kişinin katılımı gözlendi.
      • Kalabalık, vesayete karşı ve kayyıma karşı güçlü bir duruş sergiledi.
      • 2 Kasım tarihinde sandıkların getirilmesi talep edildi.