--:--:--
Afyon Haber

BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER

Bağlantı kopyalandı!
BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER

BÝZÝ ÝZLEMEYE DEVAM ETSÝNLER

         Belediye Baþkanýmýz Mehmet Zeybek Dünya’nýn gözünün Afyonkarahisar’da olduðu Dünya Motokros Þampiyonasý ve en büyük etkinlik MotoFest hakkýnda deðerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaþkanlýðý himayelerinde 6.’sý düzenlenen MXGP ve MotoFest’in Afyonkarahisar adýna oldukça önemli tanýtým içinde büyük katký saðlayan bir organizasyon olduðunu belirtti. Her yýl geleneksel hale getirilen organizasyon kapsamýnda yerli ve yabancý binlerce sporcu ile birlikte yurt içi ve yurt dýþýndan pek çok insaný Afyonkarahisar’da aðýrlamaktan gurur duyduklarýný aktaran Zeybek Baþkan açýklamasýnda; “Ýlki 2018 yýlýnda yapýlan Dünya Motokros Þampiyonasý’nýn 2023’te yani 5 yýlýn içerisinde altýncý organizasyonu, altýncý kez þampiyonayý gerçekleþtirmiþ oluyoruz. Tabi bunlar kolay çalýþma deðil. Neredeyse belediye personelimiz iki üç aydýr burada. Alanýn tespiti ve alanýn düzenlemesi gibi pek çok hazýrlýk çalýþmasý yapýldý. Afyonkarahisar’ýn tanýtýmý için çok büyük faydasý var. Geçtiðimiz yýl 2022 yýlýnda dünyada ülkesini ve ilini en iyi tanýtan il ödülü aldýk. Bu sene inþallah farklý bir ödülü tekrar bekliyoruz. Çünkü dünyada dünyanýn en iyi pisti, dünyanýn en iyi padok ödülüne sahibiz. Görüþtüðümüz yarýþmacýlar, özellikle yurt dýþýndan katýlan yarýþmacýlarýn tamamý istisnasýz buranýn en iyi pist olduðunu ifade ediyorlar. Yunanistan’dan gelen bir yarýþmacý ile konuþtuk. Kendisi “Burasý tartýþýlmaz” diyor. Böyle bir alana sahibiz. Etkinliklerimiz devam ediyor. Yoðun bir katýlým var. Geçtiðimiz yýl 200 – 250 bine yakýn bir katýlýmcýyla kapatmýþtýk. Bu sene hedefimiz 300 – 350 bin. Bu hedefe de ulaþacaðýmýzdan þüphem yok. Þu anda TÜRKSAT tarafýndan üç buçuk milyar insana ulaþýldýðý söylendi. Genel Müdürümüz de burada zaten. Þampiyona,180 ülkeden den fazla ülkede canlý yayýnlanýyor. Bu da bizim için en büyük tanýtým. Sevinçliyiz, gururluyuz. Afyon’u en iyi þekilde tanýtmaya devam ediyoruz.”

ÞAMPÝYONA VE MOTOFEST’E ÞEHÝR DIÞINDAN YOÐUN TALEP

Ýnternet satýþlarý ile þehir dýþýndan pek çok kiþinin þampiyona ve MoteFest’e ilgi gösterdiðini de duyuran Zeybek Baþkan; “MotoFest için internet üzerinden yapýlan satýþlara baktýðýmýz da ülkemizin çeþitli yerlerinden bilet alýp da Afyon’a gelen seyirciler var. Örneðin Urfa’dan, Siirt’ten. Bu durum bizi gururlandýrýyor. Afyonkarahisar’ýmýzýn nereden nereye geldiðini gösteriyor. Þehrimizi tanýtmaya devam edeceðiz. 5 günlük süreçte 10 tane sanatçýyý aðýrlýyoruz. Bu sene Ustaya Vefa ödülüyle Gülden Karaböcek hanýmý da aðýrladýk. Gayet de güzel oldu, ona da moral oldu. Alan týklým týklým doluydu. Her gece alanýmýz týklým týklým. Ýðne atsan yere düþmeyecek dedikleri bir seyirci kitlesine sahip. 350 bin katýlýmcýyý çok rahat yakaladýðýmýzý düþünüyorum. Tüm hemþehrilerimizi herkesi bekliyoruz, davet ediyoruz. Bizi izlemeye devam etsinler.” Þeklinde konuþtu.

 

Yorum Yap

Benzer Haberler

Mersin Belediyelerine Yolsuzluk Operasyonu: Vahap Seçer Dahil 3 Başkan Tutuklandı
Mersin Belediyelerine Yolsuzluk Operasyonu: Vahap Seçer Dahil 3 Başkan Tutuklandı
Millet vekili Özkaya Sahada: “Afyonkarahisar’ın Her Köşesinde Hemşehrilerimizle Birlikteyiz”
Millet vekili Özkaya Sahada: “Afyonkarahisar’ın Her Köşesinde Hemşehrilerimizle Birlikteyiz”
Milli takım oyuncularımıza Bodrum’da lüks villa
Milli takım oyuncularımıza Bodrum’da lüks villa
ÇALIŞANLARIN %47’Sİ OFİSTE IŞIK YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE YORGUN HİSSEDİYOR
ÇALIŞANLARIN %47’Sİ OFİSTE IŞIK YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE YORGUN HİSSEDİYOR
SOSYAL MEDYA HEM BAĞIMLILIK OLUŞTURUYOR HEM DİĞER BAĞIMLILIKLARA ZEMİN HAZIRLIYOR”
SOSYAL MEDYA HEM BAĞIMLILIK OLUŞTURUYOR HEM DİĞER BAĞIMLILIKLARA ZEMİN HAZIRLIYOR”
Koda Emirdağ Öğretmen Topluluğu’nda ‘Yaratıcı Drama’ eğitimi gerçekleştirildi.
Koda Emirdağ Öğretmen Topluluğu’nda ‘Yaratıcı Drama’ eğitimi gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar'ın Dijital Kalbi
Afyon Haber – Afyon Son Dakika ve Güncel Haberler | AfyonHaberim

Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.

Copyright © 2015 afyonhaberim.com | Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım ve Yazılım: Afyon Haberim
sohbet