SÜNNET ÖLEN ÇN BAVURULAR BALADI
Afyonkarahisar Belediyesi’nin, her yl düzenledii toplu sünnet öleni için kaytlar balad. Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’in talimatlaryla ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklar sünnet olacak.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarna yönelik her yl geleneksel olarak düzenledii sünnet öleni, 6 Austos Cuma günü yaplacak.Düzenlenen organizasyonda çocuklarn sünnet ettirmek isteyen ailelerimiz 9 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Halkla likiler Müdürlüüne bavurabilecekler.
6 Austos Cuma günü saat 20.30’da Zafer Meydan’nda düzenlenecek ölende aileler çocuklarnn mürüvvetini görmenin mutluluunu yaayacak.ölene, sadece il merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler bavurabilecek. artlara uyan ailelerin, kendisinin ve çocuunun kimlik fotokopisi ve ikametgâh belgesi ile birlikte, 9 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Beyaz Masaya bavurmalar gerekiyor.