RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

RAMAZAN BAYRAMI TEDBRLER           Ramazan Bayram dolaysyla  Afyonkarahisar Belediyesi Zabta Müdürlüü tarafndan gerekli tedbirler alnd. Bayram öncesi denetimlerine balayan ekipler, bayram süresince de görevlerinin banda olacak.         zinlerin kaldrld Afyonkarahisar Belediyesi Zabta Müdürlüü Birimi bayram boyunca 24 saat görev yapacak. Denetimlerini younlatran Zabta ekipleri, özellikle yiyecek ve içecek satan […]

RAMAZAN BAYRAMI TEDBRLER

 

        Ramazan Bayram dolaysyla  Afyonkarahisar Belediyesi Zabta Müdürlüü tarafndan gerekli tedbirler alnd. Bayram öncesi denetimlerine balayan ekipler, bayram süresince de görevlerinin banda olacak.

        zinlerin kaldrld Afyonkarahisar Belediyesi Zabta Müdürlüü Birimi bayram boyunca 24 saat görev yapacak. Denetimlerini younlatran Zabta ekipleri, özellikle yiyecek ve içecek satan iyerleri üzerinde duruyor. Bu iyerlerine yaplan sk denetimler sonucu vatandalara bozuk ve miad dolmu gda maddeleri satlmamas için youn çaba gösteriliyor. Denetimler kapsamnda Ramazan Bayram temel yiyecekleri olan tatl, et ürünleri, süt ürünleri ile sebze ve meyvelerin sürekli etiket, gramaj kontrolleri yaplmaya devam edecek.

            Muhtemel olabilecek su, yol ve kanalizasyon arzalarnn tamiri ve giderilmesi bakmndan Bayram süresince uzman kadro bulundurulacaktr. Çkabilecek her türlü yangn ve doal felaketlere kar itfaiye servisi görev banda olacaktr. Bayram öncesi ve Bayram süresinde Zabta Müdürlüünde izinler kaldrlarak günün 24.00 saatinde görevlerini aralksz sürdüreceklerdir.

         Bunun yannda temizliin aksamamas için Temizlik leri Müdürlüümüzce  tedbirler alnmtr. Bayram öncesinde özellikle yiyecek, içecek satan iyerleri üzerinde kontroller younlatrlmtr. Vatandalarmza bozuk ve miad dolmu gda maddeleri satlmamas ve yedirilmemesi için shhi iyerlerine gerekli kontroller yaplmaktadr.

Ayrca 4077 sayl Tüketiciyi Koruma Yasas gereince herkesin bütçesine göre alveriin salanmas bakmndan sata arz edilen mallarn üzerlerine etiket taklmas salanmaktadr. Alverilerinin genelde younluunun semt pazarlarnda olmas bakmndan semt pazarnda tedbirler alnmtr. Bayram öncesini frsat bilerek ana caddeler ve ara sokaklarda iportaclk yapan seyyarlar semt pazarna gönderilecektir.

       limiz corafi konumu bakmndan Türkiye’nin merkezi konumundadr. Haliyle ulam nedeni ile Trafik younluu meydana  gelmektedir. Bu nedenle ehirleraras otogarda ulamn düzenli ve tertipli olmas için gerekli tüm tedbirler alnmtr. Yine ehir içi ulamn düzenli yaplabilmesi için Halk otobüsleri ve ehir içi dolmular bilgilendirilerek tedbirler alnmtr. Halkmzn ekmek sknts çekmemesi için Bayram süresince ehrimizdeki frnlarnda her gün ekmek çkacaktr. Bu konularda Vatandalarmz; her türlü ikâyetlerini günün 24.00 saatinde ALO ZABITA 153 veya 2144255’den nöbetçi zabtaya bildirebilirler.

 

ZABITA                                    : 153          

Otogarla ilgili ikayetler için       : 2299030 

Temizlikle ilgili  ikayetler için   : 2144255

Su arza ileri   ”            ”          : 2141580       

Otobüs ileri   ”             ”          : 2141563

naat kanalizasyon  ”     ”         : 2144255

Yangn ve afetler     ”    ”          : 110

Alo Cenaze                               : 188

 

Exit mobile version