Spor

Kocaelispor’un ‘bilgi’li taraftarlarından 16’sı finale kaldı

Büyük heyecana sahne olan ve 4 gün süren Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda eleme turları sona ererken, finale çıkan 16 isim belli oldu.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaelispor sevdalılarının 4 gün boyunca büyük heyecan ile takip ettiği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda eleme turları, Serdar Mahallesi Engelsiz Yaşam Alanı’nda gerçekleştirilen etap ile sona erdi. Kocaelispor efsanelerinden Engin Öztonga ile yine Kocaelispor’un eski teknik adamlarından Selahaddin Dinçel’in konuk olduğu 4’üncü ve son eleme etabına katılan 10 yarışmacıdan en çok doğru cevabı veren 4 yarışmacı, adlarını pazar akşamı yapılacak final etabına yazdırmayı başardı. 

Gerçekleştirilen son eleme etabının ardından adlarını bir üst tura yazdıran; Ekrem Tunç Sevilmiş, İbrahim Özenir, Orkun Çakar, Ahmet Talha Erdem, Gökmen Akdemir, Ongan Uzunoğlu, Semih Yılmaz, Erdem Kılıçarslan, Ramazan Vardar, Yunus Emre Özsoy, Emir Sürek, Emre Sürek,  Ata Necmettin Kıran, Ali Eymen Özkar, Ahmet Akif Hacıoğlu ve Tunahan Özbek finale çıkan isimler oldular. Elemeleri geçen 16 kişi, büyük finalde şampiyonluk mücadelesi verecek.  

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yeşil-siyahlıların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda şampiyon, 15 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da yapılacak finalde belirlenecek. 2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nı kazanan isim, birbirinden sürpriz hediyelerin de sahibi olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu