Spor

İzmit Belediyesi ile pedallar Cengiz Anaç için çevrildi

İzmit Belediyesi, yaklaşık bir ay önce Eşme mevkiinde bisikletiyle seyir halindeyken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren KOBİDOS’un eski başkanlarından Cengiz Anaç anısına bisiklet turu düzenledi.

KOCAELİ (İGFA) –  İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü(KOBİDOS), yaklaşık bir ay önce Eşme mevkiinde bisikletiyle seyir halindeyken tırın altında kalarak vefat eden KOBİDOS’un eski başkanlarından Cengiz Anaç için bisiklet turu organize etti. Organizasyona İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’nın yanı sıra; Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Tuğberk Atar, Kocaeli Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, Cengiz Anaç’ın ailesi ve bisiklet tutkunları katıldı. 

OĞLU VE KIZINA PLAKET VERİLDİ

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen organizasyon saygı duruşu, istiklal marşı ve Cengiz Anaç’ın oğlu ile kızına plaket verilerek başladı. Tüm sevenlerinin ve bisiklet tutkunlarının katıldığı bu etkinlik Yahyakaptan’da bulunan İzmit Belediyesi Bisiklet Eğitim Parkuru’ndan start aldı. Ardından konvoy sırasıyla Alikahya, Kocaeli Stadyumu, Köseköy Fabrikalar mevkii, Bisiklet Yolu ve Kınalı Asker Park’ından devam ederek İzmit Belediyesi Gülümse Kafe’de tamamlandı. Ardından katılımcılara Gülümse Cafe’de kahvaltı ikram edildi. Bisikletlerinin pedallarını Cengiz Anaç için çeviren bisiklet severler, kendileri için büyük anlam ifade eden etkinlik için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e de teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu