Afyon HaberBelediyeler

BAŞKANIMIZ MEHMET ZEYBEK EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAKANIMIZ MEHMET ZEYBEK EV ZYARETLERNE DEVAM EDYOR

             Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, ev ziyaretlerine devam ediyor. Sürpriz ziyaretler karsnda Bakanmz ve ei Sevim Zeybek’i gören vatandalar, bu durumdan oldukça mutlu oluyor. Ziyaretlerde aileden biri gibi karlanan Bakanmz, ” Kadim ehrimiz Afyonkarahisar’da 744 bin nüfuslu büyük bir aileyiz” dedi.

Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ve ei Sevim Zeybek ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çat kap ev ziyaretleri gerçekletiren Bakanmz Mehmet Zeybek bu kez de Elmas, Demir ve Gümü ailelerinin evlerine konuk oldu. Bakanmz Zeybek’in ziyaretlerine Bakan Yardmcmz Murat Öner ve ei Fadime Öner elik etti.

Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, yapt ev ziyaretleriyle vatandalar bir an olsun yalnz brakmyor. Ziyaret ettii evlerde aileden biri gibi karlanan Zeybek Bakan, vatandalarn youn sevgisi ve ilgisiyle karlayor. Samimi sohbetlerin yapld ziyaretlerde Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek sorun ve talepleri de dinledi. Hal ve hatrlarn soran Bakanmz, çocuklara da çeitli hediyeler vererek, hayr dualaryla ayrld.

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ NA EDYORUZ ”

Hiçbir ayrm gözetmeksizin tüm vatandalarmzla gönül köprüsü kurduklarn ifade eden Bakanmz Mehmet Zeybek; “Milletimizin kapsn çalarak, sorunlarn çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceiz. Vatandalarmzla gece gündüz demeden bir aradayz. Talepleri ve sorunlar birlikte çözüyoruz. Çalmalarmz vatandalarmzla hep iç içe hep yürek yüree sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceiz. Scak ve samimi bir ortamda gerçekleen ziyaretlerimizde misafirperverlikleri için hemehrilerime teekkür ederim” diye konutu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu