Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci’nin Yarıyıl Mesajı…

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci’nin Yarıyıl Mesajı…

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılımızın yarıyıl tatiline başlayacağımız 20 Ocak günü öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızla birbirine kenetlenmiş kocaman bir aile olarak bu dönemi sağlıkla ve başarılarla dolu tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
Yoğun bir çalışma dönemini geride bırakarak kısa bir dinlenme molası verecek olan öğrenci ve öğretmenlerimizin ikinci döneme aynı şevk ve azimle tekrar başlayacaklarına inanıyorum.
Sevgili Öğrencilerimiz,
Başarının gayret ve özveriyle geleceğini unutmayın. Planlı ve sistemli bir çalışma ile başarıyı yakalayacağınıza inanıyorum. Çabalarınızdan dolayı her birinizi içtenlikle kutluyorum.  Yarınlarımızın, sizlerin varlığıyla süsleneceğine inanıyor ve sizlere her daim güveniyorum.
Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz,
Bizler bu dünyada ki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza güven vermeli, onlarla yakından ilgilenerek, sevgi, hoşgörü ve sabırla her alanda destek olmalıyız. Göstereceğimiz destek ve güvenin ardından başarının kendiliğinden geleceğine sizlerle birlikte tanıklık edeceğimize yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor; 6 Şubat Pazartesi günü tekrar eğitim öğretime sağlıklı bir şekilde dönmeyi temenni ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu