Belediyeler

Erenler Mahallesi , Afyon’dan hizmet almak istiyor ! – BELEDİYELER

Afyonkarahisar  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek öğrencilerin adresi olan Erenler Mahalle sakinleriyle bir görüşme yaptı. 6 sene önce köy olmaktan çıkarak mahalle statüsüne dönüşen Afyonkarahisar Merkeze bağlı 10 mahallenin Yargıtay’a yapılan itiraz sonucu köye dönüştürülmesine karar verilmesinin ardından Erenler Mahalle sakinleri mahalle statüsünde kalarak, Afyonkarahisar Belediyesi’nden hizmet almak istediklerini ifade etti.

MEHMET ZEYBEK “MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARE EDECEĞİZ”

Afyonkarahisar Belediye başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada Hukuki olarak karar düzeltme davası açabileceklerini dile getirdi. Önümüzdeki hafta 10 köyün muhtarları ile bir araya geleceklerini belirten Zeybek, muhtarlarla istişare yapacağız,  Bu toplantıda muhtarlarımızın, düşüncelerini alacağız. Yaptığımız bu değerlendirmelerin sonucunda karar düzeltme davası açacağız” dedi.

“BELEDİYEMİZİN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ”

Erenler Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan, köy statüsünde kalmak istemediklerini söyleyerek Afyonkarahisar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten taleplerini de ileten Muhtar Çavlan; “Mezarlığımızın bakıma ve hemde çevre düzenlemesine ihtiyacı var. Ayrıca köyümüzün ortasında yer alan arazimize çağdaş bir park yapılmasını talep ediyoruz. Yine sakinlerimizin kullanımı için düğün salonuna ihtiyacımız var. Sağolsun Başkanımız göreve geldiğinden bu yana Erenler’in gelişimine büyük önemsiyor. Taleplerimizi dinliyor, çözüm üretiyor. İnşallah Belediyemizin yapacağı itirazla yeniden mahalle statüsüne dönüşeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu