Zabıta ekiplerimiz, ilçe genelinde dilenciliği önlemek amacıyla başlattığı denetim çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun talimatıyla yürütülen denetimlerde, halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için titizlikle çalışılıyor. Yapılan denetimlerde, dilencilik yaparken yakalanan kişilere idari para cezası uygulandı.
Vatandaşlarımızın refahı ve güvenliği için çalışmaların aralıksız süreceğini belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Vatandaşlarımızın huzurunu bozacak her türlü olumsuzluğa karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Dilenciliği bir meslek haline getirmiş kişilere asla müsamaha göstermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ekiplerimiz, ilçe genelinde düzenli olarak denetimlerine devam edecek ve dilenciliğin önüne geçmek için gerekli tüm tedbirleri alacaktır.