Sivil Toplum

Atso Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Üyeleri ile video konferans yaptı – SİVİL TOPLUM

16 Nisan 2020 – 09:35 – Güncelleme: 16 Nisan 2020 – 09:40

Atso Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Üyeleri ile video konferans yaptı  

Toplantıyı selamlama konuşması ile açan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Koronavirüs salgınının ekonomimize etkisini en aza indirmek için siz değerli Meclis Üyelerimiz’den gelecek talepleri dinlemek istedik. Sosyal mesafeyi korumak amacıyla sizlerle video konferans üzerinden toplantı yapıyoruz” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Koronavirüs salgınından iş dünyamızın en az etkilenmesi maksadıya çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk koronavirüs vakasının açıklanmasından bu yana 62 adet talebi, ilgili makam ve mercilere ilettik. Bu taleplerimizinden 30’a yakını TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimleriyle çözüme kavuştu. Sizden gelecek çözüm önerilerini de Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na arz edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Serteser, koronavirüs salgını dolayısıyla işletmelere sağlanan destekler ve kredi imkanları hakkında da bilgilendirme yaptı.

Serteser’in konuşmasının ardından ATSO Meclis Üyeleri tek tek söz alarak sektörlerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantının sonunda tekrar söz alan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, talepleri not aldığını, çözüme ihtiyaç duyulan konuları TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktaracağını belirtti.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, video konferans toplantısına katılan ATSO Meclis Üyeleri’ne teşekkür ederek toplantıyı kapattı.


Afyon Kent Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu