Arama

BAKANIMIZ ÖZHASEKİ’DEN ZEYBEK BAŞKAN’A ZİYARET

BAKANIMIZ ÖZHASEK’DEN ZEYBEK BAKAN’A ZYARET Tarihi Uzun Çar’nn açln yapmak

BAKANIMIZ ÖZHASEK’DEN ZEYBEK BAKAN’A ZYARET

Tarihi Uzun Çar’nn açln yapmak üzere ehrimize gelen Çevre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakan Mehmet Özhaseki, Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiitba, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya,  brahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve beraberindeki heyetin katld ziyarette Bakanmz, Çevre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakan Mehmet Özhaseki’yi Belediyemizde arlamaktan büyük mutluluk duyduunu ifade etti. Zeybek Bakan ziyarette Bakan Özhaseki’ye Belediyemizin yatrm ve projelerine ilikin bilgi verdi.

“TARLADA Z OLANIN, HARMANDA YÜZÜ OLUR”

Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’in çalmalarn yakndan takip ettiini ifade eden Çevre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakan Mehmet Özhaseki; “35 tane proje sözü vermi 40 tane de fazladan yapm. At binenin, klç kuanann. Büyüklerimizin güzel bir sözü var, tarlada izi olann tabi ki de harmanda yüzü olur. Çalmazsanz kimseye diyecek bir eyiniz olmaz. Çalrsanz çkarsnz herkese yaptklarnz anlatrsnz. Yüz akyla gezersiniz. nsanlarn duasn alrsnz. Bakanmz tebrik ediyorum. Bize de Ankara tarafnda üzerimize düen yapabileceimiz bir ey varsa her zaman ba üstüne” dedi.

“MSAFR DEL BURADA EV SAHBYM”

Afyonkarahisar’da kendisini misafir deil, ev sahibi olarak hissettiini söyleyen Çevre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakan Mehmet Özhaseki; “Afyonkarahisar bizim karde ehrimiz, geldiimiz zaman kendimi ev sahibi gibi hissediyorum. Yllardr da bütün projelerini takip ediyoruz. Bakanmzn gayretlerine ahidiz. ehirde bir uyum kültürü var. Bundan dolay da son derece mutluyum. Sayn Valimizin liderliinde, milletvekili arkadalarmz, Belediye Bakanlarmz Afyon’a yaplabilecek ne varsa hepsini yakndan takip ediyorlar” diye konutu.