Afyonkarahisar İl Jandarma ve Sinanpaşa Jandarma Komutanlığı ekipleri , Afyonkarahisar merkez Fatih mahallesinde ikamet eden şüpheli Ö.Ö. ve Şehit Ahmet mahallesinde ikamet eden şüpheli İ.B. isimli şahısların elinde tarihi eser niteliği taşıyan kılıç ve sikke bulunduğu, bu eşyaları satmak için çeşitli şahıslar ile görüşeceği yönünde istihbari bilgi elde edilmiştir.
5 Ocak 2021 tarihinde şüpheli şahıslar Sinanpaşa ilçesinde kullandıkları araç ile yakalanmış, yapılan aramada; (1) adet kılıç, (85) adet sikke, (4) adet obje, (2) adet tarihi eser niteliği taşıyan yüzük ele geçirilmiştir.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.
Yorum Yap