MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Avrupa Basketbol Şampiyonası final maçında gösterdikleri performansla gümüş madalya kazanan A Milli Basketbol Takımımızı tebrik etti.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, A Milli Basketbol Takımının Avrupa Basketbol Şampiyonası’ndaki başarısını memnuniyetle karşıladığını belirtti. Takımın final maçındaki mücadelesi ve elde ettiği gümüş madalya, il başkanlığı tarafından takdirle karşılandı.
İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden A Milli Basketbol Takımımızı ve değerli sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz. Bu önemli başarı, tüm Türkiye’ye gurur vermiştir. Takımımızın gelecekteki başarılarına da aynı şekilde destek vermeye devam edeceğiz.” ifadeleri yer aldı.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, sporun toplum için önemini vurgulayarak, sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti. İl başkanlığı, basketbol ve diğer branşlarda başarılı sporcuların sayısının artması için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti.
Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.