Arama

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Çelik, Çay Belediye Başkanı Kantartopu’nu Ziyaret Etti

Ziyarette, AFTOS Meclis Başkanı Çelik, Çay Belediyesi ile iş birliği

Ziyarette, AFTOS Meclis Başkanı Çelik, Çay Belediyesi ile iş birliği imkanlarını değerlendirdi. Özellikle yerel ekonominin güçlendirilmesi, yatırım teşvikleri ve turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik projeler üzerinde duruldu.

Çay Belediyesi ile AFTOS İş Birliği

Belediye Başkanı Kantartopu, AFTOS’un ildeki ekonomik kalkınmaya yaptığı katkıların önemini vurguladı. İş birliğinin, ilçenin ve ilin genel refahına hizmet edeceğine inancını dile getirdi. Her iki taraf da, ortak projelerle Afyonkarahisar’ın ekonomik gelişimine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Gelecek Adımlar

Ziyaret sonunda, her iki taraf da düzenli iletişimi sürdürme ve ortak projeleri hayata geçirme konusunda kararlılıklarını ifade ettiler. İş birliğinin somut projelerle desteklenmesi için gelecek adımlar belirlenecek.