
Adıyaman’da durdurulan minibüste yapılan aramada üzerinde uyuşturucu ele geçirilen yolcu gözaltına alındı.
Mehmet TOPRAK (Adıyaman Sanal Haber) – Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adıyaman-Gölbaşı kara yolundaki uygulama noktasında bir yolcu minibüsünü durdurdu.
Ekipler minibüste ve yolcuların üzerinde yaptıkları aramada, yolculardan R.K’nin üzerinde 10 gram eroin ele geçirildi.Gözaltına alınan ve 7 ayrı suçtan kaydı bulunan R.K, işlemleri için emniyete götürüldü. Arama sırasında, minibüsteki yolcular, polis ekiplerine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.





















Anlık Afyon son dakika gelişmeleri, tarafsız yerel analizler ve güncel Afyon Haberleri afyonhaberim.com'da. Şehrin en doğru Afyon Haber kaynağı olarak, ilkeli gazetecilik ilkeleriyle 7/24 hizmetinizdeyiz.
Yorum Yap